SENOPATI APARTMENT by PUDJIADI PRESTIGE
This is the #1 strategic location, especially for expats working near SCBD. In addition, you will be surrounded by popular restaurants and high-end malls.
RELAXING BEDROOM
Feel prepared for your next day by getting quality sleep
LIVING ROOM
The spacious living room adjacent to the dining room creates a better familiarity.
DINING ROOM
Family time becomes more valuable with a touch of classy wood ornaments.
DAZZLING KITCHEN
A spacious kitchen to support all your cooking activities.
SPACIOUS LOUNGE
You can host warm social get-togethers where you become the life of the party
LUXURIOUS SWIMMING POOL
You can enjoy the calm atmosphere, open views of the sky, and crisp blue water.
GYM
A complete various gym facilities to support your workout activities.
MEETING ROOM
Work becomes easier with modern meeting room design that can accommodate up to 20 people.
WALKABLE TO MRT STATION
You'll be in a good location where you are just steps away from the exit of Senayan MRT station

SENOPATI APARTMENT by PUDJIADI PRESTIGE

Live just steps away from the exit of Senayan MRT station.

Learn more about this historically significant building, which was Senopati’s #1 tallest apartment for over 25 years.

Before Senopati became the upscale restaurant & bar scene it is now known for, there was Senopati Apartment by Pudjiadi Prestige. If you’re relocating with your family from a foreign country, you’ll quickly realize how good life can be in Jakarta when you live in the right area.

Come join the neighborhood of fellow expat families who proudly call this area their home.

Icon MRT

Walk from Senayan MRT

You’ll be just steps away from the exit of Senayan MRT Station

Prestigious Neighborhood

Senopati is at the heart of almost every important event in Jakarta

Emergency Reliable

Our staff know how to help in emergencies and have dealt with situations around the clock

YOU’LL FIND EVERYTHING YOU NEED

Total Units
52 Units

Price Includes
FREE 24/7 maintenance and service
FREE cable television service (110+ channels)
FREE furniture set for ALL rooms

All the Facilities You Expect :

PHOTOS OF YOUR APARTMENT TO SHARE

ALL THESE PLACES WITHIN 10 MINUTES OF YOUR NEW APARTMENT

1-senopati-nearby-fxsudirman
2-senopati-nearby-scbd
senopati_apartment_jakarta_jis_elementary_en
senopati_apartment_jakarta_car_free_day_en
4-senopati-nearby-senayancity
senopati_grandlucky_en
5-senopati-nearby-siloamhospital
senopati_mrt_senayan_en
6-senopati-nearby-toljakartainnerroad
senopati-apartment-floor-plan
mobile-senopati-apartment-floor-planid

ACT NOW, ONLY 4 UNITS LEFT

Property Serviced Apartment
Type of
Bedroom
Dimension/
± sqm
Rate/month
(excl. tax)

Senopati
Apartment

by Pudjiadi Prestige

3BR 166 Contact us for the best price
Penthouse 332 Contact us for the best price

*Free Maintenance Fee
*Terms And Condition
*Exclude Tax 10%

TESTIMONIAL LETTER : SEE WHAT OTHER EXPATS THINK

SEE OUR TENANT SATISFACTION SURVEY FOR YOURSELF

Senopati Apartment Survey Results
Senopati Apartment Survey Results
Senopati Apartment Survey Results
Senopati Apartment Survey Results

DO YOU WANT A FAST RESPONSE? WE CAN HELP.

Address :
Jl. Senopati Kav.41,
Kebayoran Baru Jakarta 12190

Phone.
(021) 7200123

FIND YOUR NEW HOME at Senopati Apartment by Pudjiadi Prestige

REVEALED! DISCOVER TESTIMONIAL FROM OTHER EXPATS

  • Apartemennya bagus fasilitasnya lengkap overall oke -

    Angga
    Angga
  • bagus cuma wifi nya ndak bisa connect

    Isma
    Isma
  • Perlu perhatian pada kebersihan di dapur dan KM

    Valentino
    Valentino
  • Saat check in dan check out staff sudah standby dikamar. Staff sangat informatif. Cukup memuaskan menginap disini. Ok

    Imma
    Imma
  • Untuk tempat dan pelayanannya sudah sangat bagus. Cuman saya pikir perlu diperbaiki pada saat sistem check in nya itu. Untuk petugas check in nya harus lebih baik lagi kedepannya. OK

    mauly
    mauly
  • Lokasinya sangat strategis disini, tempatnya juga bersih, pelayanannya sudah cukup baik.

    Yati
    Yati
  • Tempatnya sudah lumayan nyaman sih, bersih, semuanya sudah oke kok.

    hertika
    hertika
  • Cukup bagus, tingkatkan lagi pelayanannya

    Ricko
    Ricko
  • Staff travelio sangat membantu dalam proses check in & out untuk apart senopati.Kebersihan apartemen juga sangat terjaga. Terima kasih Travelio!

    Nadia
    Nadia
  • Memuaskan

    Arthur
    Arthur
  • Untuk bangunan lama, apartemennya bersih dan dalam kondisi sangat baik ya, tidak ada bau2 ataupun debu, sprei handuk bersih, well maintained, cuma kamarnya agak kurang terang aja. Semua ruangan (kamar tidur & ruang keluarga) berAC dan dingin. Kamar mandi bersih dan ada air panas. Cocok untuk keluarga yang emg butuh nginep bareng dan berkumpul. Tersedia peralatan makan & masak, kompor, microwave, teko pemanas air, dan kulkas tapi nggak dingin (freezer tidak dingin juga) jadi buat saya yang bawa ASIP agak kesulitan menyimpannya krn tidak bs membekukan icepack. Cek-in cek-out gampang (padahal sebelumnya sangat skeptis krn dalam aturannya ditulis super ribet) ternyata cm tinggal janjian aja sama yang ditugaskan menangani kita. Lokasi sangat strategis, parkir tersedia, dan selalu ada yang membukakan pintu gerbang.

    Budini
    Budini
  • Overall sangat bagus. Ok

    Rona
    Rona
  • Apartmentny mengalahkan unit hotel deh. sukak banget! thx travelio

    Tifany
    Tifany
  • Unit yang mewah, kami sekeluarga sangat suka stay di sini.

    Abidah
    Abidah
  • Unit sangat luas dan cocok untuk menginap sekeluarga. fasilitas juga sangat bagus.

    Gibran
    Gibran
  • Great location at the heart of senopati. Good value for money as well considering the size of the unit compare to the price we are paying. Swimming Pool and Gym are available and well maintained.

    Ferdiansyah
    Ferdiansyah
  • Daerah scbd sangat convenient dan 3 bedroom muat bgt untuk keluarga kita nginep pada happy semua. Thank u travelio!

    Yanti
    Yanti
  • Apartemennya oke-oke aja..

    Erianto
    Erianto
  • Mungkin security tidak ramah

    Muhamad
    Muhamad
  • Tempatnya sih oke, tapi kita ngak jadi menginap disini. Karena semua pada pulang.

    Pusparani
    Pusparani
  • Cukup meresa puas selama memilih properti ini sebagai tempat menginap kami, tingkatkan terus supaya lebih baik

    Ricko
    Ricko
  • Puas, tempatnya bagus, pelayanannya juga baik. Ok

    Dermawan
    Dermawan
  • Such a lovely place to stay!

    Dinanti
    Dinanti
  • Very Luxury and clean apartment, strategic location.

    Singgih
    Singgih
  • seru banget buat nginep keluarga. Secara keseluruhan top banget travelio! nyaman, bersih dan mewah. Namun harga masih terjangkau dan pkkny puas banget deh dgn hasilnya. lokasinya strategis shingga saya tdk kesulitan untuk refreshing keluar

    Indira
    Indira
  • My husband and I stayed for 3 days 2 night. At first we were a slightly skeptical cause the unit is more to the older side. However, it has a very huge space that the picture doesnt show, i dont think there's anymore apartment in the SCBD areas that have that much space with that price tag. Gym and Swimming Pool are clean and maintain properly. Will definitely come back.

    Haris
    Haris
  • Best location in SCBD near so many yummy food and malls. Apartment is big and spacious. Definitely recommended! Everything smooth process and clean

    Neva
    Neva
  • Para staf nya ramah, quick respon, tempatnya nyaman, mudah dijangkau, harga fleksibel

    Hery Purnomo
    Hery Purnomo
  • Apartemen yg lokasinya strategis kamarnya besar dan bersih

    Erna Sanjaya
    Erna Sanjaya
  • Apartemen Senopati lokasinya strategis, suasana nyaman, harga sewa nego, management pengelolaan professional.

    Maizir Basa
    Maizir Basa
  • Awesome

    Darius Kabanga
    Darius Kabanga
  • Cukup meresa puas selama memilih properti ini sebagai tempat menginap kami, tingkatkan terus supaya lebih baik

    Ricko
    Ricko
  • Puas, tempatnya bagus, pelayanannya juga baik. Ok

    Dermawan
    Dermawan
  • Best location in SCBD near so many yummy food and malls. Apartment is big and spacious. Definitely recommended! Everything smooth process and clean

    Neva
    Neva

Start typing and press Enter to search